Agenda2018-07-16T15:48:11+00:00

PHK18 #15: THE GREAT WALL

een tentoonstelling bij PHK18 waarbij 16 muralisten gelieerd aan MURALS Inc. een wandschildering hebben gerealiseerd. Bij de samenstelling van deze tentoonstelling werd de nadruk gelegd op de diversiteit binnen ons aanbod en hoe deze diversiteit zich verhoudt tot de architectonische ruimte en de murals onderling.

Zondag 17 juni t/m vrijdag 5 Oktober, 2018

Projectpagina

Feestelijke Onthulling MONTIE MUUR

Op de achtergevel van gebouw ‘Den Held’ heeft André Smits een muurschildering gerealiseerd met de namen van 636 Rotterdamse kunstenaars die in de afgelopen 10 jaar door hem op de rug zijn gefotografeerd.

Donderdag 20 september vindt de feestelijke onthulling plaats. 

Locatie: Gouvernestraat, naast kapper Montie, Rotterdam. Het programma voor deze feestelijke onthulling wordt samengesteld door Montie Middelkoop. Stay tuned!

Projectpagina

ART THE HAGUE

MURALS Inc. toont een muurschildering door Marije Vermeulen in de entreehal van ART THE HAGUE. In de stand wordt op de achterwand een ‘Wall-Concept’ door Sigmund de Jong aangebracht met daarop werk van Jan van der Ploeg, Babette Kleijn, Gijs Frieling, Marije Vermeulen, Aimée Terburg, Sigmund de Jong en Wayne Horse. Verder geeft Marleen van Wijngaarden (manager MURALS Inc.) een lezing over de diversiteit op het gebied van muurschilderingen en het belang van hedendaagse muurschilderingen als toevoeging binnen een dynamische kunstverzameling.

Woensdag 26 t/m zondag 30 september, 2018

Projectpagina

Finissage PHK18 #15: THE GREAT WALL

Muralisten: Tonneke Sengers, Linda Arts, Rolina Nell, Luuk Bode, Bart Koldewee, Andrea Radai, Guido Winkler, Sigrid Calon, Lisa Couwenbergh, Sanne Bruggink, Koen Vermeule, André Smits & Monika Dahlberg, Iemke van Dijk, Roland Schimmel, Nnamari, Lars Breuer.

Donderdag 4 oktober van 20.00 – 22.00 uur

Projectpagina