Project Description

PHK18 #18: nine to five a mural show

ArtistJeroen Erosie / Guido de Boer / Graphic Surgery / Harry Markusse / Naamloozz / Petra van Noort / Christine Rusche (D)/ Vakki (KR) / Rutger de VriesDescriptionBe surprised by the power of wall paintings within a business context as well as the visual and content qualities of 9 of our wall specialists.
DimensionsvariableMaterialspaint on wall
LocationPHK18Comissioned byConvexarchitecten
Art directorMarleen van WijngaardenProducerMURALS Inc.
Thanks toPeter Couwenbergh, Maribelle Bierens and Guido de Boer (graphic design)

OVER

PHK18 #18: nine to five

a mural show

The exhibition runs until August 31, 2019

PHK18 #18: nine to five
.

De titel ‘nine to five’ verwijst naar het kantoorleven van welleer waar vandaag de dag niet veel meer van over is. Flexplekken, onregelmatige werktijden, thuiswerken, maar zelfs als de oude werktijden worden aangehouden is de kans groot dat ook de werkplek zelf aan veranderingen onderhevig is geweest. Zo ook het bureau van Convexarchitecten waar PHK18 sinds eind 2013 een wisselend tentoonstellingsprogramma aanbiedt. Door de open houding van het bedrijf heeft zich een interessant experiment kunnen ontvouwen wat op diverse gebieden en niveaus gevolgen heeft gehad. Editie #18 ‘nine to five’ toont 9 opzienbarende muurschilderingen. Deze muurschilderingen verhouden zich tot de architectonische ruimte en dragen, door hun uitgesproken karakter en originele beeldtaal bij aan een inspirerende werkomgeving.

MURALS Inc. is een bureau gespecialiseerd in hedendaags muurschilderingn en is onderdeel van stichting Bureau voor Kunst | PHK18. Laat u verassen door de kracht van de muurschildering binnnen een bedrijvencontext en de beeldende kwaliteiten van 9 van onze muurspecialisten: Jeroen Erosie Guido de Boer Graphic Surgery / Harry MarkusseNaamloozz Petra van Noort Christine Rusche (D) Vakki (KR) Rutger de Vries 

MURALISTEN