@naamlooozz at BIG ART

BIG ART is a pop-up platform for XL art installations and huge design objects brought to you by a blend of established artists and designers as well as upcoming talents.

MURALS Inc. neemt voor de derde maal deel aan de kunstmanifestatie BIG ART. Dit jaar is het de beurt aan Kenneth Letsoin aka @naamlooozz om los te gaan op grote schaal.

SOLD OUT!

Thursday 1 until Sunday, October 4
Hembrugterrein, Projectfabriek, Middenweg 63 Zaanstad
open: daily 11 am – 7 pm
entrance: €12,50 – free for children under 12
tickets: Eventix Big Art
info@bigart.nu
Note: Dogs are not allowed on the premises

Kenneth Letsoin aka @naamlooozz

Kenneth is geboren in Almelo waar hij opgroeide in een Molukse gemeenschap. Hij volgde een kunstopleiding aan de AKI in Enschede, maar deze opleiding bood hem weinig aanknopingspunten. Hij besloot zijn eigen weg te gaan, de straat werd zijn leermeester. Kenneth maakt vooral straatkunst (muurschilderingen, afvalinstallaties), maar hij maakt ook werk in zijn atelier. Hoewel Kenneth een vrijbuiter is, wars van traditie en hij de hashtags #contemporaryshit en #antistylers regelmatig gebruikt, is zijn werk wel degelijk geschoeid op een schilderkunstige traditie. Zijn abstract expressionistische manier van werken die zich zowel minimalistisch, calligrafisch als ook gelaagd manifesteert, getuigd van kennis van zaken. Zijn imposante muurwerken ogen krachtig, geconcentreerd en dynamisch. De hashtags #freedom, #nonstop en niet te vergeten #nosleep zijn zeer op hem van toepassing.

Kenneth Letsoin woont in Rotterdam en werkt mondiaal.