Een wandschildering laten aanbrengen is een bijzondere gebeurtenis. De oplevering dus ook. Als u er prijs op stelt kunnen wij er voor zorgdragen dat de oplevering van uw wandschildering feestelijk zal plaatsvinden. U kunt denken aan een mooi vormgegeven uitnodiging, een biologische catering, wijnproeverij, een oesterbar, interessante sprekers, een High Tea, of! STOOKOLIE 010, alles wat de bijzonderheid van de oplevering zal verhogen. Ook deze optie zal volledig in overleg geschieden.

STOOKOLIE 010 is een dubbele hartversterker, met een onverwacht genuanceerde afdronk. De vijf makers uit de Rotterdamse kunst brengen met deze dieselrode brandstof een ode aan hun stad. STOOKOLIE 010 is een gedistilleerd Gesamtkunstwerk, een compositie en een beleving.

Het vijfkoppige stookteam kan voltallig optreden met de gehele modulaire bar, of deels voor een kleiner feestje.

STOOKOLIE 010 is een dubbele hartversterker, met een onverwacht genuanceerde afdronk. Samen met een distilleerderij onder de rook van Rotterdam is het recept geraffineerd, onder meer door rijping op zwarte peperkorrels. Het alcoholpercentage en het piperinegehalte zijn nauwkeurig op elkaar afgestemd; de 45% alcohol brengt het complexe aroma van de peper naar boven. Na de eerste fonkelende sensatie gloeien zacht kruidige houttonen nog lang na.

Behalve puur geserveerd, zijn vooral de longdrinks populair op evenementen. Een pittige oppepper is de Exxon Valdez bijvoorbeeld, waarbij STOOKOLIE 010 langzaam opgeschonken prachtig als donker gevaarte blijft drijven op een frisse gemberbier. Er zijn inmiddels door bartenders verschillende cocktails ontwikkeld -check de website of facebook- maar er kan ook een speciale mix voor uw gelegenheid ontwikkeld worden.
Stookolie010 vof
KvK: 65646355
Tel: 06 21844446